Els amants de la gastronomia i la natura tindran l'oportunitat de fusionar les seves dues passions, per tercer cop, el diumenge 14 d'octubre en la tercera edició de la jornada boletaire a Castell de l'Areny que organitza Regió7 i l´Ajuntament de Castell de l'Areny.

El poble de Castell de l'Areny, situat a la falda de la serra del Catllaràs, està format per un petit entramat de carrerons que envolten l´església de Sant Vicenç, d'origen romànic.

Les activitats començaran a les 9.30 del matí a la plaça de l'església, amb una passejada al voltant de dues hores, apte per a tothom, a través dels paisatges del municipi a càrrec del Centre Excursionista Comarca del Bages.

Un cop acabada la caminada es podrà visitar l'església de Sant Vicenç, d'estil romànic, i també l´anisoteca, que manté una col·lecció única al món de més de mil ampolles d'anís, totes plenes i segellades.

Per als amants de la gastronomia s'ha preparat un dinar degustació amb els bolets com a protagonistes i maridat amb vi de Ramon Roqueta. Per començar, hi haurà uns entrants a base d'amanida de bolets, croquetes, carpaccio de peu de porc amb camagrocs i patates amb fredolics. De segon, es podrà escollir entre jarret de vedella amb variat de bolets o conill amb rossinyols. Tots els plats estaran acompanyats amb una selecció de vins Ramon Roqueta: tempranillo i chardonnay. A més a més, hi haurà un detall sorpresa gentilesa del centre de jardineria, floristeria i decoració Curriu per a tots els assistents al dinar.

El preu del menú, que inclou el pa, postres i cafè, és de 20 euros per als adults i d'11 euros el menú infantil. Els tiquets es poden comprar presencialment a les oficines de Regió7 a Berga i a Manresa a partir d´avui i fins a l'11 d'octubre, o fins a esgotar existències (només 100 places).