El popular xef Alberto Chicote va anar aquest diumenge al programa «Liarla Pardo», on va sorprendre a tot el plató amb el seu increïble canvi físic, després d'haver-se aprimat 31 quilos. La mateixa presentadora Cristina Pardo va ser una de les més sorpreses al veure el cos del xef.

«Vull que em diguis on t'has deixat l'altra meitat de Chicote», li va dir la periodista. «A casa cuinant», li va dir Chicote en to jocós. El xef va reconèixer que el canvi físic és qüestió de «menjar millor i fer una mica d'exercici». «No saben vostès com està Alberto Chicote, i això que la tele engreixa», va tornar a afirmar Pardo.

Potser la pèrdua de pes hagi tingut a veure amb els disgustos que s'ha dut en l'enregistrament del seu nou programa, com bé li ha preguntat la presentadora. I és que el xef estrena dimecres a La Sexta '¿Te lo vas a comer?', un nou espai en el que Chicote recull una denúncia, la investiga i busca els responsables. Una mena de 'Equipo de Investigacion' barrejat amb 'Pesadilla en la Cocina'.

Poc se sap sobre el programa, però en els avenços que ha emès la cadena ja es veu una de les institucions que investigaran. Tot i que no s'aprecien bé els detalls, s'observa com un grup de sanitaris d'una residència d'avis boicoteja la visita de Chicote, farts que indagués en el que servien de menjar als residents.