Regió7 posa a la disposició dels seus lectors i subscriptors una nova promoció destinada als amants de la cuina. Un conjunt de dues paelles amb revestiment de coure de Vital Copper que destaquen per la seva alta qualitat i estalvi d'energia.

Pensades per cuinar amb el mínim d'oli, el seu secret està en l’ús d’una tecnologia que combina coure amb ceràmica i crea una superfície lliscant. Cada una d’aquestes paelles difon ràpidament i uniformement l'escalfor gràcies al fons encapsulat d'alumini d’alta resistència (lliure de PTFE i PFOA). Això fa que s'escalfi molt més ràpid que una paella convencional, en només 10 segons, i permet estalviar energia. A més, són molt resistents i ultralleugeres.

El revestiment interior de coure antiadherent i el seu recobriment amb pintura antiratllades, a l'interior i exterior, crea una superfície lliscant que permet preparar tot tipus d'aliments sense que s'enganxin. A més, són aptes per a tot tipus de cuines, gas, elèctrica, inducció, vitroceràmica i també es poden posar al rentavaixelles. Les paelles, aptes per al forn, poden suportar fins a 380 graus.

El mànec és ergonòmic i d'acer inoxidable, no s'escalfa i incorpora un punt de suport per al dit polze per facilitar el seu maneig a l'hora de cuinar. El conjunt inclou: una paella de 22 cm i una altra de 26 cm, les més utilitzades i pràctiques a l'hora de cuinar. A més, es guarden en un mínim espai i, fins i tot, es poden penjar gràcies al pràctic ganxo que porta incorporat.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir el conjunt de dues paelles amb revestiment de coure per només 21,90 euros i els subscriptors, a un preu de 19,90 euros. Les paelles es poden comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.