Regió7 posa en marxa una nova promoció per als seus subscriptors i lectors. Es tracta d'una planxa de vapor, una de les més potents del mercat, de 3.200 W de potència i 31 sortides de vapor que garanteix una planxada ràpida i eficaç.

Gràcies a la seva gran potència està preparada per funcionar a ple rendiment en menys temps. Selecciona el vapor que necessitis en cada moment amb el selector de precisió. La planxa genera un vapor continu fins a 50 g/min en mode vertical o horitzontal, i un cop de vapor de 120 g/min que elimina les arrugues més difícils perquè penetra en el cor del teixit. També disposa de ruixada d'aigua per esprai.

La sola ceràmica evita cremades i garanteix un desplaçament òptim sobre tot tipus de peces. La punta de precisió permet eliminar fins i tot les arrugues més inaccessibles.

Xtrem F1 incorpora un gran dipòsit d'aigua de 350 ml que permet planxar tota la bugada sense necessitat de recarregar-la, amb una autonomia similar a la d'un centre de planxatge. A més, és fàcil i còmode omplir el dipòsit.

Simplement prement un botó s'activa el sistema d'autoneteja. A més, incorpora un filtre anticalç que garanteix un manteniment òptim i una llarga vida a la planxa.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir la planxa al preu de 25,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 23,90 euros. Es pot comprar aquest aparell a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa