Regió7 posa en marxa una nova promoció per als seus subscriptors i lectors. Es tracta d'un minicalefactor elèctric amb tecnologia termoceràmica sense cable, amb apagada automàtic que proporciona més escalfor en qualsevol lloc amb menys consum.

La seva lleugeresa i petites dimensions permeten col·locar-lo fàcilment a qualsevol lloc: garatges, banys, segones residències, caravanes... El minicalefactor proporciona una calor equivalent de 2.000 W i consumeix només 400W, la qual cosa permet un gran estalvi en el rebut de la llum.

Utilitzar-lo es molt fàcil, només cal d'endollar-lo directamenat qualsevol presa de corrent. La pantalla digital de led de què disposa permet programar la temperatura ideal entre 15 i 32 graus. El ventilador de dues velocitats fa circular l'aire i manté l'habitació calenta fins que s'apagui el temporitzador automàtic, programable fins a 12 hores, o l'estança hagi aconseguit la temperatura programada.

Les seves reduïdes dimensions, de 14,3 x 8,8 x 16 x 8 cm, fa que sigui molt manejable i permet transformar qualsevol estança en un lloc càlid i acollidor en pocs minuts.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir el minicalefactor elèctric amb tecnologia termoceràmica sense cable amb apagada automàtica al preu de 24,90 euros, i els subscriptors ho poden fer per 22,90 euros. Es pot comprar aquest aparell a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.