Protegeix-te del fred sense renunciar a l'estil amb aquesta col·lecció de maxibufandes de la marca italiana Cecilia Gallerani. Regió7 ofereix als seus lectors la possibilitat d'adquirir una maxibufanda d'aquesta firma, en una promoció que començarà el dissabte 15 de desembre.

Aquest dia es podrà comprar amb el diari del dia la maxibufanda amb un dibuix en ziga-zaga en color gris. La col·lecció és composta per set models diferents i cada dissabte s'entregarà un nou disseny. La col·lecció disposa d'un ampli ventall d'estils diferents: ziga-zaga en color gris, color arena, verd ampolla, quadres escocesos, blau texà, gris perla i blanc, i quadres vermells i marró.

Un complement que no pot faltar en l'armari, dissenyades amb colors de moda i amb les millors qualitats del mercat.

Les maxibufandes, amb unes mesures de 98 x 200 cm o 140x140 cm, segons el model, estan fetes amb un teixit molt suau ideals per protegir-se del fred, a més de donar un toc d'estil a la imatge de cada dia.

Els lectors les podran adquirir al preu d'11,95 euros cada unitat, més el diari, al quiosc habitual o a les oficines del diari a Manresa, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre. Els subscriptors les podran adquirir presentant el carnet del Club Regió7 a les oficines del diari o al quiosc habitual, i pagant només els 11,95 euros.