El cas de Kevin Spacey, acusat d'agredir sexualment el 2016 un noi de 18 anys en un bar de Nantucket (Massachusetts, EUA), avança i avui s'ha sabut que la propera compareixença de l'actor se celebrarà el proper 4 de març, segons ha anunciat el tribunal encarregat del judici. Així mateix, el jutge Thomas Barrett l'ha deixat en llibertat sota fiança i ha dictaminat que Spacey no s'ha de presentar a l'audiència del març, accedint així a una petició dels advocats de l'actor.

S'espera que Spacey es declari no culpable d'aquests càrrecs, després que els seus advocats presentessin el desembre passat uns documents legals en la cort d'aquest comtat en els quals s'anunciava que l'actor no acceptaria la culpabilitat.

El presumpte cas d'agressió sexual es remunta al juliol del 2016, quan un dels cambrers del Club Car, un bar de Nantucket, va patir una suposada agressió sexual per part del famós actor.

D'acord a la denúncia del jove, ell mateix va mentir sobre la seva edat, assegurant que tenia 23 anys, i va començar a parlar amb Spacey de manera amistosa.

El cambrer va explicar a la policia local que Spacey li va comprar diverses begudes alcohòliques -la edat mínima per beure alcohol és 21 anys-, li va parlar sobre la mida del seu penis i li va insistir diverses vegades que anés a casa seva.

Més tard, Spacey suposadament va acariciar la cuixa del cambrer de 18 anys i li va descordar els pantalons, fregant el seu penis durant uns tres minuts, segons l'acusació.

El jove va publicar un enregistrament de part del presumpte frec sexual a la xarxa social snapchat i va enviar a la seva nòvia el vídeo, que després va ser verificat per les autoritats.

Guanyador de dos Oscar per "Sospitosos habituals" (1995) i "American Beauty" (1999) i considerat un dels millors intèrprets de la seva generació, la carrera de Spacey es va ensorrar a causa de la gravetat de les acusacions en contra seva, que inclouen desenes de denúncies d'assetjament i abús sexual.