30 de gener de 2019
30.01.2019
Regió7

Josenna Canal: «l'edat no ha de ser una limitació per fer-se youtuber»

La manresana, amb prop de 34.000 seguidors, ha estrenat les «Converses a Regió7.cat». Diu que el secret per triomfar és ser honest i original

30.01.2019 | 18:45

La youtuber manresana Josefina Arnau, més coneguda com a Josenna Canal, ha passat aquest dijous a la tarda pel plató del diari per encetar les Converses a Regió7.cat. Arnau, de 55 anys, ha explicat les claus que l'han dut a aconseguir gairebé 34.000 seguidors a Youtube, una xarxa on predominen els milenial. Ella, però, reivindica que «l'edat no ha de ser una limitació per fer-se youtuber» i afirma que per triomfar cal ser «honest i original».

Amb Converses a Regió7.cat, proposem una sèrie d'entrevistes periòdiques que es faran sempre en directe a través de Facebook i el web i en el qual convidarem persones de la Catalunya Central que tinguin coses a explicar. Arnau ja fa sis anys que comparteix trucs de cosmètica i maquillatge a Youtube i us convidem a que mireu en aquest mateix article l'entrevista que li hem realitzat on explica què la va motivar a entrar en aquesta plataforma i com s'hi dedica.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit