Una cara molt coneguda està avui en directe pel Facebook del Regió7. Es tracta del youtuber manresà Jordi Carrillo, popularment conegut com a Jordi Wild. El seu canal, El Rincón de Giorgio, suma més de 8,4 milions de subscriptors, i a Twitter ja ha superat els dos milions de seguidors.

Jordi Wild va començar a Youtube el 2013, i des de llavors els seus vídeos han acumulat 1.392.116.694 visualitzacions. El manresà és un dels personatges més importants de tot l'Estat a la plataforma de vídeo, i a més ens explicarà quins altres projectes té més enllà de Youtube.

- Últimament a què et dediques?

Estic molt posat en tot el que és tema actor i enfocant molt la meva faceta d'actor. A nivell personal ara m'estic preparant per a un grup que portarà la meva carrera actoral més a fons.

- Començarem a deixar de veure't com a youtuber?

Bé, a mi aquesta paraula no m'agrada, perquè potser en un futur les pel·lícules i les sèries les comencem a veure per aquesta plataforma i haurem de canviar el terme 'youtuber'.

- Qui és Jordi Wild?

T'enganyaria si et digués que és un personatge perquè té una part de realitat, això de Jordi Wild ho feia servir com a nom artístic abans d'entrar a Youtube perquè sona molt bé i també perquè m'agradava molt Oscar Wilde.

- Què fas en el teu canal?

En general és un canal d'entreteniment amb moltes històries diferents on faig el que a mi m'agrada. També he fet crítiques cinematogràfiques, anàlisi de coses polèmiques que puguin haver en actualitat. Faig el que em ve de gust quan em ve de gust.

- Imagina't que durant un dia no ets famós, què faries?

Doncs la veritat és que el que més trobo a faltar és poder sortir de festa tranquil·lament, anar a un lloc on es reuneixi la gent jove com jo i passar desapercebut durant unes hores.

- Com respons davant les crítiques que has rebut durant els anys?

Porto un any que estic força tranquil amb les polèmiques,s'ha de dir que estem en un moment molt delicat en el que la gent està molt susceptible i l'humor està molt limitat. Jo vaig tenir alguns comentaris desencertats i va tocar corregir, demanar perdó i seguir endavant.