04 de març de 2019
04.03.2019

Mor Luke Perry, actor de 'Sensación de vivir', després de patir un vessament cerebral

La setmana passada Fox havia anunciat el retorn de la ficció que li va donar popularitat

04.03.2019 | 19:52
Luke Perry, el 2015

Luke Perry, conegut per interpretar el Dylan a la mítica sèrie 'Sensación de vivir', ha mort aquest dilluns als 52 anys com a conseqüència d'un vessament cerebral que va patir la setmana anterior. L'intèrpret havia estat hospitalitzat a Los Angeles i estava en estat d'observació, amb pronòstic reservat.

El Departament de Bombers de Los Angeles va rebre el passat dimecres una crida d'urgència d'una "sol·licitud mèdica no especificada". El representant de Perry confirmava que l'actor "estava sota observació a l'hospital"

A més de 'Sensación de vivir', Luke Perry és conegut per interpretar a Fred, el pare d'Archie (KJ Apa) a la sèrie 'Riverdale', de The CW. Entre els seus altres treballs conegut estan pel·lícules com la cinta original de 'Buffy, la cazavampiros' (1992) '8 segons' (1994) i 'El cinquè element' (1997).

La setmana passada Fox havia anunciat el retorn de la ficció que li va donar popularitat, 'Sensación de vivir', amb part del repartiment original de la sèrie, entre els quals no estava Luke Perry.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook