Alejandro Sanz s'ha convertit en protagonista inesperat a Twitter en plena jornada del 8-M, fonamentalment com a objecte de crítica per una imatge penjada en el seu perfil oficial, en la qual apareix amb un ull maquillat al costat del missatge: "Avui al #DiaDeLaDona ens hem de posar a la seva pell".

"Posar-te en la nostra pell és pintar-te els ulls?", Es pregunta una de les internautes que han replicat aquesta publicació, un sentir que condensa el de la gran majoria de comentaris, molts dels quals també ataquen el que per als seus autors és un intent del músic de "visibilitzar-se" a ell mateix.

Entre les respostes més raonades, es troben les dels qui han denunciat que "si alguna cosa ha buscat la dona és alliberar-se dels estereotips com per utilitzar aquests simbolismes".

Al costat de totes aquestes crítiques, alguns usuaris de Twitter han volgut donar un cop de mà a Sanz recordant la seva "defensa" històrica de la dona i el paper "tan important" que en la seva vida han jugat la seva mare i la seva àvia.

Precisament el cantant i compositor ha dedicat un altre missatge en el dia d'avui a "aquestes valentes lluitadores de les que procedim", les àvies, "dones de plata als cabells i or en l'ànima, les que perduren als nostres cors per sempre".