La portaveu parlamentària i número dos de Podemos, Irene Montero, ha anunciat aquest dimecres que està embarassa de nou, i que juntament amb la seva parella, el secretari general del partit, Pablo Iglesias, esperen una nena.

"Leo i Manuel tindran una germana. Estem bé, feliços i preparats per cuidar-nos molt i alhora donar el millor de nosaltres en aquests mesos decisius", ha assegurat en un missatge que ha publicat a la xarxa social Instagram.

Els dos principals dirigents de Podemos ja són pares de bessons de menys d'un any. Leo i Manuel van néixer el 3 de juliol de l'any passat de forma prematura, després de sis mesos de gestació, i van haver d'estar ingressats durant una mica més de tres mesos a l'Hospital Gregorio Marañón de Madrid.

De fet, Iglesias segueix de permís de paternitat i no té previst reincorporar-se a la primera línia política fins al pròxim 23 de març, quan reapareixerà en un míting a la Plaça del Reina Sofia de Madrid, a poc més d'un mes que se celebrin l'eleccions generals del 28 d'abril, en què serà candidat a la Presidència del Govern.

Per anunciar la notícia, Montero ha utilitzat una foto en què apareix al costat de la coportaveu de l'Executiva, Noelia Vera, i fent referència a la "mala passada" que, segons explica, li va jugar "el subconscient" a la diputada gaditana a la roda de premsa de dilluns passat.

Vera, que posa a la instantània tocant-li la panxa a Montero, va assegurar dilluns passat que Iglesias estava "cuidant els seus fills i les seves filles, en les seves pràctiques feministes", en ser preguntada pel retorn del líder a la primera línia.

"A Noelia Vera li va jugar una mala passada el subconscient en una roda de premsa, però no va ser pel llenguatge inclusiu sinó per ser amiga abans que portaveu. Ella ja sabia que la família creix", ha assegurat en el seu missatge.