Mel B ha revelat que va tenir sexe amb la seva companya i amiga Geri Halliwell durant els anys de més fama del seu grup Spice Girls, en una única nit de passió que ara recorden de manera divertida.

La cantant va fer aquesta revelació en una entrevista amb Piers Morgan per parlar sobre la seva vida. I va assegurar en explicar-ho que Geri la "mataria" per revelar els detalls tant de temps després.

"Ella m'odiarà per això perquè és una 'pija' que viu en una casa de camp, però no va ser res, simplement va passar. Després només vam riure i això va ser tot", ha explicat Mel B, afegint: "Som les millors amigues".

Aquesta revelació va impactar l'entrevistador, que va replicar: "Això és una bomba de les Spice Girls. Mai havies admès això abans, oi? La gent ha quedat fascinada". I Mel va respondre: "Sí, i ho dic ara. Ella i el seu marit em mataran".

En un altre punt de l'entrevista, que s'emetrà pròximament al canal de televisió ITV, Mel B admet també que va besar Mel C: "Però no va ser gens sexual, només per provar el seu nou pírcing a la llengua".

Mel B i Geri han mantingut la seva relació d'amistat tots aquests anys i, de fet, aquest 2019 les dues participaran en la gira de reunió de les Spice Girls, a la qual només faltarà Victoria Beckham.