L'humorista Ian Cognito va morir a l'escenari el dijous passat. El comediant estava fent un monòleg al bar The Atic, al sud del Regne Unit, quan de sobte es va asseure en una cadira, amb el cap i els braços tirats cap enrere.

Un dels assistents a l'espectacle, John Ostojak, va explicar a la BBC que "només 10 minuts abans que s'assegués, havia fet una broma sobre patir un vessament". Concretament hauria dit: "Imagina't que tens un vessament i et despertes parlant en gal·lès", va dir Ostojak.

L'organitzador de l'espectacle, Andrew Bird, va afegir que Cognito també havia dit una frase encara més macabra: "Imaginin que em moro al davant de tots vostès". Llavors, quan el comediant va quedar inconscient, els membres del públic van pensar que allò formava part de l'actuació i van continuar rient fins uns 5 minuts després, quan es van començar a preocupar.

Bird va pujar a l'escenari per veure si el seu company estava bé, però seguia pensant que era tot una broma: "Tots, inclòs jo, pensàvem que estava fent broma", va explicar. "Fins i tot quan li vaig tocar el braç, esperava que digués 'BU!'". Però Cognito no va reaccionar i Bird va fer que algú cridés una ambulància, però ja va ser massa tard.