Sophie Turner i Joe Jonas s'han casat aquest dimecres per sorpresa. L'actriu de 'Juego de Tronos' i el cantant s'han jurat amor etern en una cerimònia oficiada per un doble d'Elvis Presley a Las Vegas.

La parella es va comprometre el 2017 i des d'aleshores no havien donat cap detall sobre quan seria el seu casament, tot i que sí que se sabia que tindria lloc després de la de boda de Kit Harington i Rose Leslie, que es van casar aquest estiu passat.

Ara, les xarxes socials han estat les culpables de donar a conèixer l'enllaç entre Sophie Turner i Joe Jonas. Un casament al qual, tal com hem pogut comprovar a Instagram, no li ha faltat de res.

El DJ Diplo, amic de la parella, ha estat qui ha compartit a través dels seus 'stories' els moments previs al casament i el sí vull. Gràcies als seus vídeos hem pogut veure Sophie Turner, amb un senzill però elegant vestit blanc, arribant fins l'altar on hi havia Joe Jonas, amb un vestit gris.

Entre els assistents al casament de Sophie Turner i un dels membre dels Jonas Brothers també hi havia els dos germans del nuvi, Nick i Kevin Jonas, amb les seves respectives dones. I per amenitzar l'enllaç, van comptar amb l'actuació del grup de música country Dan + Shay.