La recerca de Caroline Bittencourt ha acabat de forma tràgica. El cos de la model ha aparegut sense vida al litoral del municipi de San Sebastián, al Brasil. L'exparella de Ronaldo Nazário havia desaparegut hores abans, en caure a l'aigua durant un passeig en catamarà que feia juntament amb el seu actual marit, Jorge Sestini.

La parella estava gaudint d'uns idíl·lics dies a la costa de Sao Paulo, quan forts vents van desestabilitzar l'embarcació i la model va caure a l'aigua. Hi ha fonts, però que apunten que la model es va tirar al mar per socórrer la seva gossa, que havia caigut abans.

Tot seguit, Sestini també va saltar a l'aigua. A ell, el van rescatar hores després els serveis d'emergència, però no hi havia rastre de la model, que després d'una llarga recerca per aigua i aire ha aparegut sense vida a les costes de San Sebastián.

La seva família ja ha reconegut el cos, verificant així la mort de la model. Bittencourt tenia una filla d'una relació anterior i estava casada amb Sestini, tot i que es va donar a conèixer per la seva relació amb Ronaldo Nazario i el seu pas per la televisió. Amics i familiars ploren la seva pèrdua.