Els ducs de Sussex, Meghan Markle i el príncep Harry, han desvetllat aquest dimecres el nom del seu nadó, guardat en secret fins ara. Ho han fet després de la presentació de la criatura davant dels mitjans de comunicació i dels fans de la corona britànica. La premsa l'havia batejat fins ara com el 'nadó Sussex' a falta de conèixer el seu nom.

Meghan i Harry han revelat que el nadó es diu Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Archie és la versió abreujada d'Archibald, que significa 'audaç' o 'valent'. Mentre que el seu segon nom, Harrison, vol dir 'fill de Harry'.

Acompanyats de la reina Isabel II, el duc d'Edimburg i Doria Ragland, la mare de la duquessa, la parella ha posat punt final al misteri que hi havia sobre el nom del seu fill. Archie Harrison es converteix així en el primer mestís que neix en el si de la família reial atès que la seva mare ho és, i figura com a setè en la línia successòria després del seu pare, els seus tres cosins, el seu oncle William i el seu avi, el príncep Carles.

A la fotografia oficial està la reina d'Anglaterra molt somrient veient al seu vuitè besnét al Castell de Windsor. També, el duc d'Edimburg i la mare de l'exactriu americana, que no es van voler perdre aquesta gran ocasió.

Encara es desconeix si la reina Isabel II li concedirà el títol de príncep al petit plançó de Meghan i Harry, un honor que sí que li va concedir als tres fills de Kate Middleton i William.