L'actor Arturo Fernández ha mort als 90 anys. L'asturià, des de fa uns dies estava en un hospital de Madrid i preocupava el seu estat de salut. La seva dona ha informat que ha traspassat aquesta mateixa nit.

El 4 d'abril va començar la mala ratxa de salut de Fernández després de ser operat d'urgència de l'estómac, fet que el va obligar a interrompre la gira de la seva obra teatral "Alta seducción", amb la qual encara omplia els teatres als seus 90 anys. Tot va anar bé i l'actor i empresari, nascut a Gijón el 1929, va tornar a casa al cap de pocs dies, però dues setmanes després va patir una fractura de cama després d'una caiguda.

Ara, el rei de la comèdia romàntica i elegant de l'escena espanyola, protagonista de sèries tan populars com "La casa de los líos" i de pel·lícules clàssiques del cinema espanyol com "Un vaso de whisky", deixa una profunda petjada en el món del teatre, el cinema i la televisió. Fernández ha tingut un carrera d'enormes èxits teatrals i televisius, amb plens continus a Madrid durant anys.

Fernández va rebre els títols de fill predilecte de la seva Gijón natal i adoptiu d'Oviedo, a més de premis com els del Sindicat de l'Espectacle al millor actor (1961 i 1968), Nacional d'Interpretació (1962), Nacional de Teatre Pepe Isbert (2002) o la Medalla del Ministeri de Cultura al Mèrit en Belles Arts (2004).

L'artista va estar casat entre 1967 i 1978 amb l'aristòcrata María Isabel Sensat Marquès, amb qui va tenir tres fills. Des del 1980, la seva parella era Carmen Quesada.