Qui no coneix Hannah Montana? Durant cinc anys i quatre temporades, Miley Cyrus no només va donar vida al personatge de la jove estrella de pop Miley Stewart, sinó que també va fer gires mundials tant amb el nom de Hannah Montana com de Miley Cyrus. Fins que el 2012 va decidir abandonar la sèrie i deixar l'etiqueta de noia Disney.

Vuit anys després, la mateixa Miley Cyrus ha explicat en una entrevista per Elle el motiu pel qual va decidir abandonar la factoria Disney: "A partir del moment que vaig practicar sexe per primera vegada, em venia contínuament la sensació de 'no puc posar-me la fotuda perruca un altre cop'. Va començar a ser estrany, era com que... com que havia crescut, com que havia madurat", ha detallat l'actriu i cantant.

"En un viatge a Disneyland era a la zona de backstage i vaig veure a Peter Pan fumant-se un cigarret", continua Cyrus. "I vaig pensar 'aquesta sóc jo, aquests són els somnis que estic destruint'. Va ser el mateix que vaig sentir quan es va publicar el vídeo en què apareixia fumant una pipa de marihuana. Llavors em vaig adonar que jo no era una mascota de Disney, era una persona ", explica. Després de la seva ruptura amb la multinacional, Cyrus va fer tot el possible per trencar amb la seva imatge de noia Disney, arribant fins i tot a repudiar la imatge de Hannah Montana durant anys.

Però finalment, sembla ser que la cantant ha fet les paus amb el seu àlter ego i se sent novament en sintonia amb allò que va ser una vegada: "Al final, quan sents a Cardi B dir que ella escoltava les cançons de Hannah mentre era a l'institut, no deixa de resultar agradable. Aquest tipus de coses sí que em fan feliç ", conclou Cyrus.