18 de octubre de 2019
18.10.2019

Protegeix les teves pertinences amb la nova motxilla antirobatori de Regió7

Els accessos ocults garanteixen una gran seguretat a possibles furts

18.10.2019 | 08:58
Les cremalleres ocultes dificulten qualsevol possible robatori

Regió7 posa a la venda un nou model de motxilla antirobatori. Es tracta d'una motxilla molt útil i de la qual és molt difícil –per no dir impossible– poder sostreure qualsevol cosa. La motxilla antirobatori compta amb cremalleres ocultes que no es poden obrir sense treure-se-la evitant així qualsevol possible robatori. La motxilla disposa d'una nansa ergonòmica per a facilitar el seu transport, a més de nanses i la part posterior de l'esquena encoixinada per a una major comoditat.

La motxilla disposa de connexió USB i connector d'auriculars, i espai per a bateria externa per a carregar dispositius. També compta amb un compartiment intern per a tablets i ordinadors portàtils.

La motxilla antirobatori està fabricada en material polièster, és resistent a talls i a frecs, a més de repel·lent a l'aigua. Les mesures són de 44 x 30 x 16 centímetres. Gràcies a la cremallera d'obertura a la part posterior augmenta la protecció a possibles robatoris. La motxilla disposa de tres butxaques interiors i dues de laterals, amb compartiments per a ordinador portàtil i per a tablets. La motxilla disposa de línies reflectants per a una alta visibilitat.

Els lectors del diari Regió7 poden adquirir la motxilla antirobatori al preu de 21,90 euros. Es pot comprar a les oficines del diari, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit