Posar ordre a la cuina serà més senzill i decoratiu a partir del dissabte 26. Ho serà gràcies a la nova col·lecció de pots de vidre d’Habitat que ofereix Regió7. Amb l'exemplar del diari, i per només 1 euro més, es podrà adquirir el primer pot, de 1.000 mil·lilitres. Cada dissabte, Regió7 presentarà en el quiosc un nou recipient juntament amb l'exemplar del diari. El preu de la resta dels lliuraments serà d'1,99 euros més el diari. Els subscriptors presentant el carnet del Club al quiosc només hauran de pagar el pot de vidre.

La col·lecció consta de set recipients de vidre de primera qualitat, homologats per a ús alimentari. Cada pot inclou una tapa de fusta i una etiqueta adhesiva de pissarra rentable i retolable. La grandària del pot del segon lliurament serà de 2.000 ml i les successives setmanes es podran adquirir (per ordre cronològic) els pots de 500, 300, 720, 1.700 i 1.400 ml respectivament.

La sèrie respon fidelment al lema del fundador d’Habitat, Terence Conran: «L’útil pot ser bell, i el bell accessible». Aquesta pràctica col·lecció resol d'una forma atractiva, divertida i original problemes d'emmagatzematge, però al mateix temps pot ser objecte de decoració segons la pròpia imaginació de cadascun.

El primer lliurament comença el dissabte 26 d’octubre i l'últim serà el 7 de desembre. Aquests pots es poden adquirir al quiosc habitual o a les oficines del diari a Manresa, al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre.