L'exconcursant de 'Gran Hermano VIP', Irene Junquera, ha fet unes impactants declaracions a la revista Lecturas: té un tumor al cap. La notícia ha corregut com la pólvora per les xarxes socials i la periodista s'ha hagut d'afanyar a fer servir el seu compte oficial d'Instagram per aclarir els fets i tranquil·litzar els seus seguidors, que ja començaven a estar espantats.

Resulta que no hi ha motiu per preocupar-se, com bé ella ha dit compartint un tros de l'entrevista que ha realitzat on parla de la seva malaltia: "Tinc un microadenoma a la hipòfisi. És un tumor benigne molt petit al cap que no té altre problema que haver-me de medicar per sempre. Això ni creix ni res, però sí que m'han de fer una ressonància magnètica cada any més o menys ", ha dit l'exconcursant del reality.

A més, ha afegit: "Gràcies pels missatges". Un secret molt ben guardat que Irene ha sabut amagar durant totes les setmanes que ha passat dins de la casa de 'Gran Hermano VIP'. Aquest tipus de tumors són molt comuns entre la població, ho pateixen una de cada mil persones a Espanya, i no tenen cap perill.