Després de ser acusada de tenir prioritat en un hospital, en el qual hauria estat atès el seu fill abans que un altre nen a urgències, Pilar Rubio torna a protagonitzar una controvertida polèmica a les xarxes socials, en aquesta ocasió amb motiu de les eleccions d'aquest 10 de novembre.

Pilar Rubio i Sergio Ramos van anar a votar, com la majoria d'espanyols, al seu col·legi electoral acompanyats dels seus dos fills grans, Sergio i Marcos. Un moment que la model va voler immortalitzar i compartir a les seves xarxes socials. I és aquí quan va començar la polèmica.

Al vídeo es distingeix com el futbolista de Reial Madrid porta a la mà una papereta del Partit Popular, entenent així els seguidors de la parella que el PP va ser el partit elegit per tots dos (o com a mínim per Ramos) a les eleccions generals. De seguida la publicació es va omplir de comentaris al respecte, i fins i tot es van convertir en trending topic a Twitter en quedar (suposadament) el seu vot al descobert.

La polèmica generada ha arribat al punt de fer que la presentadora es vegi en l'obligació d'explicar els fets, i a continuació del vídeo que va publicar al seu perfil d'Instagram ha afegit: "Hem agafat TOTES les paperetes, de TOTS els partits i després hem entrat a la cabina per ficar dins dels sobres nostra elecció ".

Sergio Ramos, per la seva banda ha pujat una foto a les seves històries d'Instagram en què sentència que "el vot és secret", desvinculant-se així de la polèmica generada a les xarxes socials.