11 de novembre de 2019
11.11.2019

Pilar Rubio explica una polèmica imatge de Sergio Ramos amb una papereta del PP

El futbolista afirma que «el vot és secret» després de revolucionar les xarxes socials

11.11.2019 | 18:06
Pilar Rubio i Sergio Ramos

Després de ser acusada de tenir prioritat en un hospital, en el qual hauria estat atès el seu fill abans que un altre nen a urgències, Pilar Rubio torna a protagonitzar una controvertida polèmica a les xarxes socials, en aquesta ocasió amb motiu de les eleccions d'aquest 10 de novembre.

Pilar Rubio i Sergio Ramos van anar a votar, com la majoria d'espanyols, al seu col·legi electoral acompanyats dels seus dos fills grans, Sergio i Marcos. Un moment que la model va voler immortalitzar i compartir a les seves xarxes socials. I és aquí quan va començar la polèmica.

Al vídeo es distingeix com el futbolista de Reial Madrid porta a la mà una papereta del Partit Popular, entenent així els seguidors de la parella que el PP va ser el partit elegit per tots dos (o com a mínim per Ramos) a les eleccions generals. De seguida la publicació es va omplir de comentaris al respecte, i fins i tot es van convertir en trending topic a Twitter en quedar (suposadament) el seu vot al descobert.La polèmica generada ha arribat al punt de fer que la presentadora es vegi en l'obligació d'explicar els fets, i a continuació del vídeo que va publicar al seu perfil d'Instagram ha afegit: "Hem agafat TOTES les paperetes, de TOTS els partits i després hem entrat a la cabina per ficar dins dels sobres nostra elecció ".

Sergio Ramos, per la seva banda ha pujat una foto a les seves històries d'Instagram en què sentència que "el vot és secret", desvinculant-se així de la polèmica generada a les xarxes socials.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook