A qui no l'ha marcat 'Passión de Gavilanes'? Una sèrie que no tenia rival a les tardes i que tots els adolescents veien per viure amb passió els amors i desamors dels protagonistes. Un dels actors que més va fer sospirar les teleespectadores, el cubà Mario Cimarro, és notícia ara per la seva petició de matrimoni a la dona que li ha robat el cor.

L'intèrpret es troba submergit en molts projectes, com el programa Baila conmigo Paraguai on fa de jurat. Allà mateix va presentar en societat la seva nòvia, Bronislava Gregušová, una jove de 27 anys que l'any 2015 va ser finalista del concurs de bellesa Miss Eslovàquia. I ara hem sabut que ja li ha regalat l'anell de compromís.

L'actor ha pregonat el seu amor cap a la seva noia al seu perfil d'Instagram, pujant una fotografia d'ells dos junts i posant un text que ha fet que a molts seguidors se'ls caigués la bava: "Arriba un moment, després de buscar a fons la teva ànima, mirar, viatjar i parlar mirant als ulls, que t'has d'aturar, meditar, celebrar, i comprometre't, especialment si ella diu que sí".