Ja és oficial: el món de la música té una nova parella de moda. Els rumors que relacionaven la manresana Sara Roy amb l'exconcursant d'OT Miki Núñez, recollits per Regió7 el setembre passat, s'han confirmat. Van ser els mateixos cantants els que, aquest dilluns, van oficialitzar-ho a la gala 'People in Red'.

Tal i com ells mateixos van explicar als mitjans de comunicació, s'estan «veient» des de l'agost, i van voler escenificar l'amor que senten amb un petó en públic que s'ha convertit en un dels temes més comentats a les xarxes socials.

Aquesta, però, no és la primera vegada que se'ls veu junts públicament. Fa un parell de mesos, en una actuació de Roy a la sala Stroika, a Manresa, Miki va cantar 'Marvin Gaye' amb la jove, ex de Macedònia i Factor X, en el seu inici com a cantautora.

Sara Roy i Miki Núñez canten junts 'Marvin Gaye' a Manresa

Sara Roy i Miki Núñez canten junts 'Marvin Gaye' a Manresa

La gala People in Red, organitzada des de fa deu anys per la Fundació Lluita contra la Sida, va aconseguir recaptar en l'acte la xifra rècord de 926.350 euros per investigar i lluitar contra el VIH. A la gala benèfica hi van assistir més de 900 comensals, entre ells nombrosos famosos, com Vanesa Lorenzo, Carles Puyol, Martina Klein, Àlex Corretja, Eugenia Silva, Ona Carbonell, Aldo Comas, Macarena Gómez o Juan Avellaneda, a més de representants de l'àmbit empresarial, social, científic i cultural de la ciutat.

A més, a l'acte, que es va celebrar a la sala petita del Sant Jordi, hi van actuar Aitana, Alfred García, Ana Guerra, David Civera, Obeses, Las Supremas de Móstoles i Pablo López i hi va haver escenes d'humor a càrrec de Pep Plaza, David Guapo, Juan Carlos Ortega i Xavier Sardà.

El sopar va ser servit per dos xefs estrella Michelin: Nandu Jubany, que va dissenyar el menú, i Jordi Roca , encarregat de les postres, mentre que Jesús Vázquez va exercir de presentador de la gala, que es va allargar més de tres hores i mitja.