La Policia Nacional ha detingut Francisco Nicolás Gómez Iglesias, més conegut com el 'pequeño Nicolás', per picar i intentar apunyalar el cambrer d'un restaurant de menjar ràpid de zona madrilenya d'Azca, i a un amic seu per resistència i desobediència a l'autoritat, segons han informat a Europa Press fonts de la Direcció Superior de la Policia de Madrid.

Els fets van tenir lloc poc després de les 22 hores d'aquest dimarts, quan els dos joves van seure a sopar a una pizzeria italiana, ubicada al número 10 del carrer Orense, situada al costat d'una coneguda discoteca. Sembla que tots dos van començar a increpar una cambrera i la seva persistència va fer que el responsable ordenés expulsar-los del local.

Va ser en aquest moment quan el 'pequeño Nicolás' va agafar un ganivet i va intentar clavar-lo a un dels cambrers, que es va protegir. No va poder evitar, però, rebre un cop de puny a la cara i talls a les mans. Després de d'avisar a la policia, els agents van procedir a detenir tant a Gómez com al seu acompanyant, però aquest s'hi va resistir i va colpejar un dels funcionaris.

Fins al restaurant s'hi va desplaçar una ambulància bàsica del Samur-Protecció Civil. Els sanitaris van atendre a les 22.33 hores els dos ferits per contusions menors, que no van necessitar ser traslladats a l'hospital.

Nicolás, per a qui la Fiscalia demana 7 anys de presó per usurpació de funcions, falsedat en document oficial i suborn actiu, va ser arrestat per un delicte de lesions i el seu acompanyant per un delicte de resistència i abús a l'autoritat. Després de passar per la comissaria, han estat posats en llibertat amb càrrecs.