La cantant Rozalén ha lamentat els "milers d'insults i amenaces" que ha rebut en els últims dies després de les crítiques que va llançar contra Vox en les quals va assegurar que el de Santiago Abascal és un partit que "cada vegada que parla, deixa anar odi".

"Cada vegada que parlen, deixen anar odi. Que ells continuïn que nosaltres seguirem amb la nostra revolució que sí que és d'amor", va dir la cantant el 19 de novembre passat, quan va ser guardonada amb la Menció Honorífica del Col·legi Oficial de la Psicologia de Madrid per la seva lluita contra la violència de gènere.

"Porto cinc dies rebent milers i milers d'insults i amenaces. El motiu: un titular en el qual dic que certs polítics deixen anar odi quan parlen. Abans ho pensava. Ara, malauradament, ho sé. Quina tristesa més gran", ha piulat Rozalén en el seu compte de Twitter.

La cantant ja ha rebut diverses mostres de suport de nombrosos seguidors i també de partits polítics com Unides Podem. "El seu odi no acabarà amb la teva força i la teva alegria. Per sort, són una minoria al nostre país els que no han obert la porta violeta. Seguim!", ha escrit la formació morada.