La complicitat mostrada pel cuiner manresà Jordi Cruz i Tamara Falcó durant tots els episodis de la quarta edició de "Masterchef Celebrity" ha donat peu a molts comentaris i rumors. Una relació que va esclatar en forma de petó entre ambdós en el programa final emès anit i en el qual la filla d'Isabel Preysler es va coronar campiona. Però tot va quedar en això, un simple petó, segons les revistes del cor.

La besada entre Falcó i Cruz va ser espontani, buscat per ella en plena celebració després de rebre el premi i va deixar amb la boca oberta no només el propi Jordi si no també a la resta de participants que els rodejava. Es tractava, de tota manera, d'un programa gravat ja fa temps i, segons la pròpia dissenyadora i influencer de moda, des que es les càmeres van deixar de filmar no s'ha tornat a veure amb el cuiner més famós de Manresa. "No hi ha res, no ens hem tornat a veure i sí, és cert que és molt atractiu", va dir l'octubre passat Falcó.

El cert és que Jordi Cruz manté una relació amb la brasilera Rebecca Lima, arquitecta i cofundadora de la marca de roba Intiswin. Ella mateixa va escriure a principi de novembre un post a Instagram amb la foto d'ambdós i un text en el qual titllava el del Bages del seu "amor".