Temporals, pluja i neu. L'hivern és l'estació més freda de l'any, però també pot ser la més agradable si un està ben equipat. És per això que Regió7 posa a la venda en els quioscos una col·lecció de quatre paraigües de disseny de Pepe Peñalver per només 9,95 euros cadascun, més el diari.

Tots els paraigües Pepe Peñalver són unisex i destaquen per la seva bona qualitat. Tenen una doble capa de tela i un disseny interior i exterior. Cada model, a més de tenir estampacions diferents, també té mànecs diferents.

Des de la seva fundació el 1964, Pepe Peñalver, amb presència en el mercat nacional i internacional, aposta per teixits i papers pintats únics i d'elevat nivell estètic que marquen tendència.

Ara, en exclusiva per a Regió7, ha dissenyat aquesta col·lecció de quatre paraigües que barreja elegància i qualitat.

El primer model de gris amb ratlles es podrà adquirir el dissabte 7 de desembre. La segona entrega serà el dissabte 14 de desembre amb el disseny turquesa People of Africa. El 21 de desembre es podrà adquirir el disseny Arc de Sant Martí Mediterrani, i el 28 de desembre, el disseny espiga lila People of Africa.

Els lectors els podran adquirir al preu de 9,95 euros cada unitat, més el diari, als quioscos habituals i a les oficines del diari a Manresa, carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia i de 4 a 8 del vespre.

Els subscriptors els podran adquirir només presentant el carnet del Club Regió7 i abonant els 9,95 euros.