Frank Cuesta, el popular veterinari i herpetòleg més conegut com a 'Frank de la Jungla' en el seu paper com a presentador televisiu, ha fet saltar les alarmes entre els seus seguidors després de deixar entreveure en alguns vídeos que torna a patir càncer.

Cuesta, que també penja freqüentment vídeos a Youtube, va insinuar que pateix la malaltia sense perdre el sentit de l'humor. En un vídeo en el qual diu quins són els quatre animals pelats més lletjos que ha vist, s'hi va incloure com a "Crocus Guarris Pelatus". Mentre explicava les seves pròpies característiques (molt similars a la d'ell mateix amb pèl), va justificar la seva alopècia dient que "uns metges m'han enganyat i m'han donat una cosa perquè em posi bo que em fa caure els cabells".

Els usuaris de les xarxes socials van entendre de seguida que aquesta era una manera de dir que el càncer havia tornat a aparèixer a la vida de Frank Cuesta. I és que el popular i també polèmic presentador ja havia afirmat haver-ne superat un anys enrere, abans de començar a emetre 'Frank de la Jungla', el programa que el va portar a la fama. En tot cas, si es confirma la notícia, el que està clar és que Cuesta no ha perdut ni l'humor ni la força.