Alleujar i prevenir el mal d’esquena amb el coixí lumbar viscoelàstic que ofereix Regió7. Ideal per utilitzar a l’oficina, al cotxe, al camió o simplement per relaxar-se a casa. L’excel·lent qualitat dels materials utilitzats i l’ergonomia permet una postura perfecta del cos i un confort especial.

El coixí lumbar viscoelàstic està fet d’escuma viscoelàstica vegetal d’alta qualitat amb una base provinent d’oli de soja. L’oli de soja té propietats antibacterianes, transmet frescor, és biodegradable i permet la circulació de l’oxigen. El coixí incorpora un funda de malla ventilada 3D extraïble i transpirable, que fa que absorbeixi la humitat i la suor. També, permet rentar-lo molt facilment.

El coixí lumbar dona un gran suport a la zona baixa de l’esquena, fet que alleuja les zones de pressió i garanteix el màxim confort. A més, s’adapta a la forma de la zona lumbar i proporciona una sensació de benestar i ajuda a mantenir la corba natural de la columna vertebral. És molt apropiat per a les persones que s’estan molta estona assegudes al cotxe, a l’oficina o a casa. Com que és molt lleuger, és molt fàcil de transportar.

Es pot adquirir per només 19,99 euros més al diari a les oficines ubicades al carrer de Sant Antoni Maria Claret, 32, de Manresa, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h i de 16 a 20 h. Per a més informació truqueu al telèfon 93 877 22 33.