El cuiner manresà Jordi Cruz i Rebecca Lima han gaudit d'uns dies a Madrid durant les festes de Nadal. El xef i la seva parella han passat uns dies a la capital on han pogut sentir-se com autèntics nens a la Cavalcada de Reis de la ciutat.

Una celebració on el català i la brasilera van intercanviar nombroses mostres d'afecte. Tot i que s'havia parlat molt del flirteig del jurat de Masterchef amb Tamara Falcó, flamant guanyadora de la categoria Celebrity, Cruz ha deixat clar que el seu cor pertany a aquesta jove arquitecta.

Una relació que arriba després de la ruptura de Jordi amb Cristina Jiménez, la seva parella durant més de vuit anys. Tot i que la notícia de la separació no va saltar als mitjans, Cruz es va encarregar de confirmar aquest final al esborrar tot rastre de la seva ex en el seu perfil d'Instagram.

Després d'això, Jordi ha començat a presumir del seu amor amb Rebecca, deixant clar que es troba radiant de felicitat al costat de la brasilera. Tot i així, Cristina segueix formant part del seu dia a dia ja que continua com a cap de sala al restaurant de Cruz, el famós ABaC de Barcelona.