La festa posterior als Grammy de la sesrovirenca Rosalía ha aixecat una gran polèmica a les xarxes socials. I és que l'artista, que va endur-se un guardó d'aquests prestigiosos premis, va assistir a un club de «striptease» amb la popular cantant i model anglesa Dua Lipa.

A la festa, organitzada per la cantant Lizzo, que és la propietària del club 'Crazy Girls' a Los Ángeles. A més, hi van assistir més cares conegudes com el raper Lil Nas X o el dissenyador Alexander Wang.

Durant la nit, diversos dels assistents van publicar a les xarxes socials imatges de la celebració, i entre elles es poden veure Rosalía i Dua Lipa, de costat, tirant bitllets a les «strippers» mentre ballen davant seu.

Aquest fet ha estat molt criticat a les xarxes socials, on la gent ha recriminat el gest i la festa en general en considerar-ho masclista i els 'hashtag' #DuaLipaIsOverParty («La festa de Dua Lipa s'ha acabat»), #RosalíaIsOverParty i #LizzoIsOverParty han estat tendència a Twitter al llarg de les últimes hores, si bé és cert que d'altres usuaris defensaven que les «strippers» desenvolupaven la seva feina lliurement.