07 de febrer de 2020
07.02.2020

Es plantegen fer una «Ruta Rosalía» a Sant Esteve Sesrovires

La cantant ha posat en el mapa el municipi, segons ha explicat l'alcalde a Rac1

07.02.2020 | 21:03
Rosalía en el concert al Palau Sant Jordi de 2019

L'alcalde de Sant Esteve Sesrovires , Enric Carbonell, ha anunciat que es planteja crear una ruta pels llocs que han marcat la vida de Rosalía al poble, a causa del fort interès que està despertant la localitat on va néixer la cantant. Ha explicat l'alcalde del municipi a RAC1: "Ve gent a Sant Esteve preguntant, hi ha gent que busca una ruta de referència pel poble, llocs on la seva petjada hagués tingut efecte"

Aquesta moda pel municipi de Sant Esteve Sesrovires és "culpa" d'un post a Instagram que ha fet el raper Drake anomenant a Rosalía com "La jefa de Sant Esteve Sesrovires". En conseqüència, les cerques del municipi a Google s'han disparat no només a Espanya, sinó en països com el Canadà, els Estats Units o el Regne Unit.

Ver esta publicación en Instagram

La jefa de Sant Esteve Sesrovires

Una publicación compartida de champagnepapi (@champagnepapi) elL'alcalde ha explicat que alguns dels punts de la ruta podrien ser les escoles de flamenc on la cantant va començar a formar-se, les escoles de dansa on va començar a ballar i els indrets de Sant Esteve Sesrovires on ha actuat.
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook