Joaquín Sabina ha estat operat d'urgència per un hematoma intracranial. El cantant té un "petit cop al cap" i està en observació a l'UCI des que va ingressar anit a la clínica Ruber, però de moment no se sap l'abast de la lesió, segons ha confirmat el seu representant, José Navarro 'Berry'.

"No estem alarmats", ha assegurat Berry, pocs minuts després que els metges informessin a la família de l'estat del cantant, que a més presenta tres fissures netes a l'espatlla esquerra que només requeriran immobilització.

L'ingrés a l'UCI és "el procediment normal" en un pacient amb els antecedents de Sabina, que té un complicat historial de salut, inclòs un vessament cerebral el 2001. Berry també ha assenyalat que el cantant "ha dormit i ha passat molt bona nit".

Després de la caiguda, el músic ha estat operat d'un traumatisme crano encefàlic, tal com ha confirmat el comunicat oficial enviat des de l'hospital. En el mateix es confirma que presentava traumatisme d'espatlla esquerra i toràcica.

El cantautor continua ingressat en l'UCI, no obstant això el seu estat és "estable", per la qual cosa els seus fans poden respirar tranquils i el seu públic confiar que torni a reprendre el seu gira quan es recuperi. Des de l'hospital es comunicarà el seu progrés en les pròximes 24 hores.