La relació entre l'Estefania i el Christofer, nacionalment coneguts després del seu pas per 'La isla de las tentaciones', no deixa de donar girs inesperats. Si fa tan sols unes setmanes sortia a la llum l'afer de la madrilenya durant el programa amb un altre concursant, ara s'ha pogut saber que es casen.

La parella ha revelat la gran notícia a la revista 'Lecturas': "Ens casarem a l'estiu, amb la calor", diuen. "M'agradaria que el casament durés dos dies", ha afegit Estefania.

Sembla ser que el xilè li va demanar matrimoni el 2016 a Torrevieja amb un anell de diamants i és ara, després del pas pel polèmic programa, que han decidit 'formalitzar' la relació.

Tot i la gran notícia, Estefania passarà una temporada a Hondures, ja que és una de les concursants de la nova edició de 'Supervivientes', cosa que no acaba d'agradar a Christofer: "Em fa por que la Fani em sigui infidel a Supervivientes" .

No obstant això, ella ha volgut transmetre calma assegurant que no tornarà "a ser-li infidel": "M'ha dit que romangui sempre a 50 metres dels nois".