Madonna ha participat al costat de Bill i Melinda Gates, o l'entrenador de futbol José Mourinho en una conferència internacional de donants organitzada per la Unió Europea per al desenvolupament de nous mètodes de diagnòstic, tractaments i una vacuna universal contra el coronavirus, en la qual Estat Units no ha participat.

La recaptació ha ascendit 8 bilions de dòlars, dels quals al voltant del 53% es destinarà a les futures vacunes, el 26% a investigar noves medicines i el 20% per a desenvolupar test. Madonna ha col·laborat amb la seva aportació d'1,1 milions de dòlars.

Madonna estava contenta de contribuir a recaptar diners per lluitar contra la COVID-19: "estic agraïda que pugui ser part per donar suport a la investigació per trobar la cura per a la COVID-9".

Madonna així i tot s'ha vist esquitxada de diversos comentaris i titulars, que titlla de sensacionalistes, no li han agradat gens. Als seus 61 anys s'ha posat en dubte si té coronavirus o no.

L'artista anglesa autora de 'La isla bonita' ha volgut explicar d'allò més seriosa i perquè no quedessin dubtes, que tant ella com el seu equip ho van passar a principis del mes de març, durant la seva gira a París. I d'això ja han passat set setmanes. Actualment, i després de sotmetre a les proves del coronavirus té anticossos: "Quan un dona positiu per anticossos significa que ha tingut el virus, el que clarament em va passar quan vaig estar malalta a la fi de la meva gira a París fa més de 7 setmanes", explicava la cantant de 'Vogue'.

A més, Madonna, de 61 anys, ha assenyalat que la resta de l'equip que l'acompanyava en els assajos i sobre l'escenari també va estar malalt durant aquest període de temps. No obstant això, des del principi, no sabien que era el virus de la pandèmia: "Tots pensàvem que teníem una grip molt greu. Gràcies a Déu, tots estem sans i bé ara. Espero que això aclareixi les coses per als que van massa de pressa! ¡El coneixement és poder!".