13 de maig de 2020
13.05.2020
Regió7

Mor de càncer el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio

Álex Lequio tenia 27 anys i havia sigut diagnosticat fa dos anys

13.05.2020 | 17:17
Álex Lequio

Álex Lequio , el fill de l'actriu i presentadora Ana Obregón i Alessandro Lequio, ha mort aquest dimecres en un hospital de Barcelona, als 27 anys, després de dos anys de batalla contra el càncer.

Segons publica la revista "Hola!" en la seva edició digital, el jove 'Aless' estava ingressat des de fa un mes en un hospital de Barcelona, on seguia un nou tractament contra la seva malaltia.

Al març del 2018 va ser quan va arribar el diagnòstic i es va traslladar per tractar-se la malaltia als Estats Units, al Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, on va romandre ingressat sis mesos.

El jove va seguir al capdavant de l'empresa de màrqueting digital que havia creat, tot i el tractament. "Jo no canviaré de rumb, seguiré el meu camí, però hauré d'esforçar-me una mica més o caminar amb una mica més d'esforç per poder seguir a la mateixa velocitat", va comentar a la revista que ha seguit els seus passos des que era nen.

En les seves xarxes socials es definia com a: Emprenedor, inconformista, en molts fronts #agradecido.

Ana Obregón ha manifestat en més d'una ocasió que la feina i la família eren els seus eixos, i que durant aquest temps de preocupació per la salut del seu fill, aquest li havia donat "una lliçó de vida i m'ha ensenyat que és un honor ser la seva mare".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook