Després d'ingressar la matinada de divendres a dissabte a l'Hospital HM Puerta del Sud de Móstoles, Malú donava a llum al migdia la seva primera filla amb Albert Rivera. Hem estat tot el confinament pendents de la cantant i de la seva parella per no perdre'ns ni un sol detall d'aquest embaràs.

L'artista ha estat molt activa a les xarxes socials, penjant publicacions de les activitats que feia i una de les coses que ha pregonat als quatre vents ha sigut la cançó que ha dedicat a la seva filla, 'Tejiendo alas'.

La cantant ha sortit aquest matí de l'hospital acompanyada de la seva parella, Albert Rivera, lluint un somriure d'orella a orella. Una vegada fora, la cantant i el polític han agraït a tota la premsa que estava allà haver estat en tot moment atents al naixement de la seva filla Lucía.

Malú ha confessat que el part va ser fenomenal, tot i que va acabar cansada ja que va durar moltes hores. Per la seva banda, Albert Rivera ha explicat que va poder estar present en el part i que ha sigut una de les coses més emocionants de la seva vida. També, ha assegurat que la seva filla Daniela està encantada amb el naixement de la seva germaneta, i que aviat podrà disfrutar d'ella.