El cantant de Jarabe de Palo Pau Donés ha mort aquest dimarts als 53 anys després d'haver-ne lluitat cinc contra un càncer, segons ha informat la família Donés Cirera en un comunicat.

En el text, l'entorn de l'artista ha agraït a l'equip mèdic i a tot el personal hospitalari "tot el seu treball i dedicació durant tot aquest temps", i ha demanat el màxim respecte i intimitat en aquests moments tan difícils. En concret, la família ha donat les gràcies a l'Hospital de la Vall d'Hebron, Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi, l'Institut Català d'Oncologia (ICO), el Servei de Pal·liatius de l'Hospital de Vielha i l'Institut Oncològic de la Vall d'Hebron (VHIO).

Jarabe de Palo es va acomiadar dels escenaris el desembre del 2018 la Tàrraco Arena Plaça de Tarragona. Però tot just fa dos mesos, Donés va tornar a publicar una nova cançó, 'Vuelvo'. Va ser a través de les xarxes socials. "Torno... perquè la música ha tornat de nou al meu cap", va explicar aleshores. I el 27 de maig va ser Jarabe de Palo qui va publicar un nou disc, 'Tragas o escupes'.