El xef manresà Jordi Cruz ha signat un acord de col·laboració amb la cadena catalana d'aliments congelats La Sirena. En un comunicat, explica que comptarà amb el cuiner de la capital del Bages "pel desenvolupament de nous productes i fusionar el valor dels ultracongelats amb la innovació, fent ús de la seva experiència en el sector culinari".

Cruz desenvoluparà juntament amb La Sirena, entre d'altres iniciatives, una nova gamma de productes focalitzada en el salmó noruec. El responsable de Màrqueting i Comunicació de La Sirena, Xavier Parra, ha dit que "amb aquest nou acord de col·laboració es referma el compromís de La Sirena amb la innovació en productes de qualitat i demostra el valor dels congelats i la varietat i capacitat d'adaptació que aquests ofereixen".

Jordi Cruz s'uneix a d'altres cuiners que ja participen amb La Sirena, com Ismael Prados, i als tallers i activitats culinàries popularment impartides per la marca. Amb més de 35 anys d'història, La Sirena compta a Espanya amb més de 250 botigues en què treballen més de 1.000 empleats, i als seus lineals i neveres ofereixen més de 750 referències de producte, des d'ingredients bàsics fins a plats preparats.