19 de juliol de 2020
19.07.2020
Regió7

Mor Antonio Juan Vidal, marit de Paz Padilla

Antonio Juan Vidal va ser el seu primer amor i amb el qual es va retrobar per a acabar casant-se el 2016

19.07.2020 | 13:17
Antonio Juan Vidal i Paz Padilla

Paz Padilla està passant pels pitjors moments de la seva vida. Si fa uns mesos s'acomiadava de la seva mare per sempre, ara la presentadora ha de fer front a la mort del seu marit, Antonio Juan Vidal.

Tot i que Antonio Vidal no era el pare d'Anna Padilla, la filla de la humorista el volia com si ho fos. Va ser el primer amor de Paz Padilla. Amb els anys es van separar i, més tard, el destí va voler que es tornessin a trobar, unint el seu amor en gran a la platja de Zahara de los Atunes amb un casament de somni.

Fa un any es van fer públics alguns problemes de salut que havia patit Antonio Vidal, qui va ser ingressat d'urgència a l'UCI després de patir un còlic nefrític, que va provocar la cancel·lació d'algunes obres de teatre de Paz Padilla. Sempre mostrant-se molt discreta amb la seva vida personal, la presentadora de 'Salvame' no ha fet cap comentari en el programa.

Es tracta sens dubte d'un cop dur per a Paz Padilla, qui fa pocs mesos havia d'afrontar la mort de la seva mare i ara, desgraciadament, la de l'amor de la seva vida.

La presentadora i humorista Paz Padilla fa anys que passa temporades a les comarques de Girona, on és propietària d'una espectacular casa rural.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook