21 de juliol de 2020
21.07.2020
Regió7

Dani Rovira celebra el final de les sessions de 'quimio' amb humor: «Pèrdua de cabells i cap d'hipopòtam»

L'actor i humorista ha anunciat quin serà el seu pròxim pas en la lluita contra el càncer

21.07.2020 | 11:53
Dani Rovira |

Dani Rovira ha volgut compartir una molt bona notícia amb tots els seus seguidors. L'humorista ha anunciat a les xarxes socials que ha finalitzat el tractament de quimioteràpia que va iniciar fa quatre mesos, quan va revelar que pateix un limfoma de Hodking. Amb el seu habitual sentit de l'humor, ha parlat de les seqüeles que pateix i ha avançat quin serà el següent pas en la seva lluita contra el càncer.

«¡S'ha acabat la QUÍMIO! 8 sessions i 4 mesos entre pit i esquena», comença dient en un extens missatge que acompanya amb una fotografia en què apareix posant amb una careta d'hipopòtam. Així mateix, revela alguns dels canvis que ha notat al seu cos després de sotmetre's al tractament: «Pèrdua de cabells, les venes dels braços dures com brides i cap d'hipopòtam (d'aquesta última no me'n van comentar res).» «Si a algú més li ha passat això, que m'escrigui, i si en som quatre, ja podem organitzar un Tragabolas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

¡Se acabó la QUIMIO! 8 sesiones y 4 meses entre pecho y espalda. Secuelas: pérdida de pelo, las venas de los brazos duras como bridas y cabeza de hipopótamo (de ésta última no me comentaron nada). Si a alguien más le ha pasado esto, que me escriba, con cuatro que seamos, organizamos un Tragabolas. Esta semana empiezo a afrontar 18 sesiones de RADIO, una cada día. Aunque los linfomas han desaparecido, los médicos lo han decidido así por cauterizar y precaución. A mediados de Agosto, este mal sueño habrá acabado y podré retomar de nuevo "la normalidad" si es que hay algo normal ya en este mundo. Me queda la última pantalla del videojuego... Ojalá cuando acabe se me ponga cabeza de koala. Me gustan mucho los koalas. "La vida me sonríe, pero siempre espero que me suelte carcajadas". Sois tant@s los que me estáis curando...???? Ánimo a l@s que estáis en la lucha. Tenemos unos médicos y un personal sanitario espectacular en este país. El resto es quererse y dejarse querer. #dodotis #vuelvoaserescorpio #porqueradioynopodcast?

A post shared by @ danirovira onD'altra banda, Rovira explica que li queden 18 sessions de radioteràpia, una cada dia, que començarà a afrontar aquesta mateixa setmana. «Tot i que els limfomes han desaparegut, els metges ho han decidit així per cauteritzar i per precaució», explica l'actor, que afronta amb optimisme aquesta nova fase: «A mitjans d'agost, aquest malson s'haurà acabat i podré reprendre de nou 'la normalitat' si és que hi ha alguna cosa normal ja en aquest món».

«Em queda l'última pantalla del videojoc... Tant de bo que quan acabi se'm posi cap de coala. M'agraden molt els coales», afegeix Rovira, que agraeix tot el carinyo que ha rebut des que va anunciar que pateix càncer: «Sou tants els que m'esteu curant...». Finalment, envia un missatge de força a totes aquelles persones que estan passant una situació similar a la seva: «Ànim als que esteu en la lluita. Tenim uns metges i un personal sanitari espectaculars en aquest país. La resta és estimar-se i deixar-se estimar».
Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit