Encara que intenta passar desapercebut i odia que es parli de la seva vida, Miguel Bosé torna a trobar-se en l'ull de l'huracà mediàtic. A les seves crítiques a les xarxes socials després de la crisi sanitària motivada pel coronavirus a Bill Gates i als països més poderosos del món, s'uneixen les desavinences amb Nacho Palau pel règim de visites dels seus fills, i l'absència de relació amb part de la seva família. I és que el funeral organitzat pel cantant en memòria de la seva mare, Lucía Bosé, va tenir la cridanera absència de les seves germanes, Lucía i Paola Dominguín, i amb la del seu nebot Olfo Bosé, a qui segons diverses fonts hauria vetat en l'emotiva celebració.

Miguel, sempre molt discret amb la seva vida privada, es troba fa unes setmanes a Espanya, instal·lat amb els seus fills a la seva casa de Somosaguas. En aquesta ocasió, el cantant de "Amante bandido" va acudir a una gran superfície per a comprar flors. Amb el rostre molt seriós, Bosé va sortir carregat amb diversos rams de flors vermelles, roses i grogues amb les quals qui sap si va voler recordar a la seva mare - per tots era coneguda l'estreta relació que mantenien mare i fill - o simplement decorar la seva residència donant-li una mica de color.

Lluint la mascareta en tot moment com a mètode de prevenció contra la pandèmia, Miguel va triar un look molt còmode amb pantalons de xandall negre i pol de màniga llarga en el mateix color. Amb alguns quilos de més des de l'última vegada que es va deixar veure, el cantant també va lluir el pèl i la barba molt més llarga de l'habitual. Clarament molt incòmode per la presència de la premsa, el fill de Lucía Bosé va deixar abandonat el carro en el qual portava les flors a la meitat de l'aparcament. Sense mediar paraula, l'artista s'anava, visiblement mosquejat per la presència dels "paparazzi".