L'actor Antonio Banderas ha anunciat que ha donat positiu per coronavirus i està seguint quarantena, si bé ha explicat que es troba "relativament bé" i espera "recuperar-se el més aviat possible".

Aquest anunci es produeix el mateix dia que l'intèrpret malagueny compleix 60 anys. "Vull fer públic que avui, 10 d'agost, em veig obligat a celebrar el meu 60è aniversari seguint quarantena en haver donat positiu en la malaltia COVID-19", ha assenyalat en un comunicat.

Banderas ha apuntat que es troba "relativament bé, només una mica més cansat de l'habitual" i confia a recuperar-se "el més aviat possible seguint les indicacions mèdiques". "Espero que (les recomanacions) em permetin superar el procés infecciós que pateixo i que a tantes persones està afectant al voltant del planeta", ha afegit.

"Aprofitaré aquest aïllament per poder llegir, escriure, descansar i continuar fent plans per tal de començar a donar-li significat als meus acabats d'estrenar 60 anys, als quals arribo carregat de ganes i d'il·lusió", ha conclòs.