Miguel Bosé ha tornat a l'atac a Twitter per a exercir de cadena de transmissió de teories falses sobre les vacunes, la grip i la Covid-19.

En una publicació a la xarxa social, el cantant espanyol va retuitar una imatge amb un gràfic que relacionava les morts per coronavirus amb el nivell de vacunació enfront de la grip. Sota les paraules "Ens volen matar", Bosé es va fer eco així d'un presumpte estudi que estipulava: "A major vacunació contra la grip més morts per Covid", amb l'encapçalat "Quina casualitat".

L'estudi, plasmat en aquesta imatge, no aportava proves de la relació.

No és la primera vegada que Miguel Bosé expressa a través de Twitter aquest tipus de teories. Recentment, ha compartit missatges similars juntament amb altres contraris al Govern d'Espanya respecte a la gestió del coronavirus o sobre presumptes perjudicis del 5G.

"Suïssa, com els països nòrdics d'Europa saben des del principi de la gran mentida dels governs, el d'Espanya inclòs", va escriure al juny a la xarxa social.

Bosé va emprendre des del passat 29 d'abril a través de xarxes socials la missió d'informar els seus seguidors sobre suposats perills de la xarxa 5G, assegurant que guarda relació amb la Covid-19 i compartint videoconferències sobre el tema.

"Començarem a posar els punts sobre les is. Començo amb això. M'agradaria tenir els vostres comentaris", va escriure també al costat d'un vídeo d'una xerrada de Thomas Cowan, qui assegura que cada pandèmia ocorreguda correspon amb un "salt quàntic" en l'"electrificació de la Terra i que quan un ésser viu és exposat a un camp electromagnètic "se li enverina".