Aquest 11 d'agost de 2020 es compleixen sis anys de la mort de l'actor Robin Williams. Una data que per a tots els cinèfils i espectadors de televisió va suposar la desaparició d'una llegenda.

L'actor estatunidenc Robin Williams va aconseguir arribar al cor de tots per la seva simpatia, naturalitat i espontaneïtat, alguna cosa que va saber traslladar de la vida real al set de rodatge. Els seus personatges en pel·lícules com Jumanji, Hook, Mrs Doubtfire, El club dels poetes morts i Patch Adams van aconseguir reunir moltes famílies tant a la sala de cinema com davant de la televisió.

Eclèctic i brillant, les seves actucaciones a Good Morning, Vietnam, The Fugitive Moment i The Legend of the Fisher Kingen el van catapultar a diverses nominacions als Oscar. La preuada estatueta daurada va arribar a la seva mans l'any 1998, després del paper del psicòleg Sean McGuire a L'indomable Will Hunting, una de les millors pel·lícules dirigides per Gus van Sant.

Els èxits i assoliments professionals es van veure enterbolits per les ombres de la seva vida personal. En diverses ocasions va parlar sobre els seus problemes i addiccions amb les drogues, a més va ser present en la tràgica nit en la qual el seu amic John Belushi va morir d'una sobredosi, un succés que li va marcar.

L'11 d'agost de 2014 Robin Williams es va treure la vida penjant-se amb un cinturó cordat a la porta del seu dormitori a la seva casa de Califòrnia. L'autòpsia va deixar en clar que l'actor patia demència amb cossos de Lewy, una malaltia que desconeixia que patia.

Les xarxes socials s'han bolcat amb missatges en la seva memòria i record a Robin Williams, l'actor de la ciutat dels vents, Chicago, qui ja ocupa un lloc molt especial en el cor dels amants del setè art.