13 de agost de 2020
13.08.2020
Regió7

Paz Padilla pateix una nova pèrdua tres setmanes després de la mort del seu marit

El passat 10 d'agost va morir la sogra de la presentadora, Ana Isabel Agarrado

13.08.2020 | 16:12
Paz Padilla en l'enterrament del seu marit

Paz Padilla s'enfronta a una nova i dolorosa pèrdua només tres setmanes després de donar l'últim adéu al seu marit, Antonio Juan Vidal. I és que el passat 10 d'agost moria la sogra de la presentadora, Ana Isabel Agarrado.

Sens dubte, un nou revés per a Paz, que està passant pels moments més complicats de la seva vida. Recordem que al febrer moria la mare de la humorista gaditana, Dolores Díaz, als 91 anys després d'un ingrés hospitalari derivat de les complicacions motivades per una ruptura de maluc.

Tan sols cinc mesos després, el 19 de juliol, era Antonio Juan Vidal, marit de la humorista i del qual estava profundament enamorada, el que moria a causa d'un tumor cerebral que la parella va voler portar en la més absoluta intimitat.

Una pèrdua que ha deixat a Paz Padilla "travessant el desert més dur de la meva vida, on només veig pedres en el camí", com ella mateixa confessava en la seva última publicació a Instagram. Ara, i mentre intenta superar la mort del gran amor de la seva vida, Pau torna a enfrontar-se a un amarg adéu.

Ver esta publicación en Instagram

Hoy hace una semana que perdí al amor de mi vida. Quiero agradeceros vuestro apoyo y los miles de mensajes. Me conmovió enormemente las flores que, de forma anónima, recibimos en el tanatorio. Gracias a los amigos que se desplazaron para estar conmigo en esos momentos difíciles, a esos reportajes tan bonitos y al trato tan humano. Los compañeros que cada día me dicen que me quieren y me mandan energía. He vivido una historia de amor corta pero muy intensa, se que su amor vivirá en mi para siempre. Ahora estoy de retiro, atravesando el desierto más duro de mi vida, donde solo veo piedras en el camino. Él me ayudará a encontrar mi destino. Soy un animal herido, pero avanzando.

Una publicación compartida de Paz Padilla (@paz_padilla) el

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook