Les declaracions de Tinet Rubira sobre el futur d' 'Operación Triunfo' en una ràdio catalana continuen provocant reaccions. L'última ha estat la d'Ana Morgade, que ha enviat una salutació al director general de Gestmusic en el seu compte oficial de Twitter, fent-li veure que es troba a la seva disposició per tal d'ocupar el lloc de presentadora en la pròxima edició del concurs.

"Helou, Tinet Rubira", ha escrit la còmica i exconcursant de 'Tu cara me suena', esmentant el compte de Tinet Rubira i acompanyant el missatge amb un GIF en el qual un personatge de Disney entra per una porta i saluda.

Dijous passat, Tinet Rubira va confirmar que hi haurà una altra edició de 'OT' i, a més, va revelar que té una llista de professionals que ho faran molt bé al capdavant del programa, assegurant que ja tocaria una presentadora: "Una dona que tingui do de comandament, experiència, que li agradi la música i que sigui empàtica". Caldrà esperar per saber si Ana Morgade encaixa amb les característiques que demana Rubira o no.